Hoe gaat My Goodbye om met mijn gegevens?

Privacy en veiligheid van onze gebruikers zijn van het grootste belang voor ons. Wij zorgen ervoor dat alle persoonlijke informatie die we verzamelen voldoet aan de General Data Protection Regulation (GDPR)/(AVG) en we streven ernaar om deze naleving up to date te houden. Ons team werkt voortdurend aan het implementeren van beveiligingsmaatregelen om ervoor te zorgen dat uw gegevens veilig zijn. Je kunt erop vertrouwen dat uw privacy en veiligheid bij ons in goede handen zijn.

Is het gebruik van de app veilig?

We hebben alle noodzakelijke maatregelen getroffen om ervoor te zorgen dat onze app veilig is voor al onze gebruikers. Onze ontwikkelaars hebben uitgebreide beveiligingschecks uitgevoerd om mogelijke kwetsbaarheden te identificeren en te minimaliseren. We maken gebruik van moderne encryptietechnologieën om ervoor te zorgen dat al je persoonlijke gegevens veilig worden opgeslagen en beschermd. Bovendien werken we nauw samen met beveiligingsdeskundigen om ervoor te zorgen dat onze app voldoet aan de hoogste veiligheidsnormen. We doen er alles aan om een veilige omgeving te creëren waarin je met vertrouwen onze app kunt gebruiken.

Hoe informeert My Goodbye mijn nabestaanden over mijn inhoud op de app?

De gebruiker dient vooraf drie tot vijf vertrouwenspersonen te selecteren. Vervolgens ontvangen deze vertrouwenspersonen een mail van My Goodbye waarin wordt vermeld dat de gebruiker hen heeft aangegeven als vertrouwenspersoon te willen benoemen. De vertrouwenspersoon moet deze aanwijzing bevestigen. Het is vereist dat deze bevestiging jaarlijks door zowel de gebruiker als de vertrouwenspersoon wordt herbevestigd. Dit is belangrijk zodat de vertrouwenspersoon niet vergeet dat de gebruiker gebruikmaakt van My Goodbye en om te verzekeren dat zowel de gebruiker als de vertrouwenspersoon de intentie en bekwaamheid behouden om deze functie uit te voeren.

Na het overlijden van de gebruiker kan de eerste vertrouwenspersoon een verzoek indienen bij My Goodbye om toegang te krijgen tot de app en de inhoud ervan te bekijken. De vertrouwenspersoon/-personen dienen hiervoor contact op te nemen met My Goodbye en het bewijs van overlijden van de gebruiker, het zogenaamde A-formulier, te verstrekken. Na een zorgvuldige controle door My Goodbye wordt er een ontkoppelcode naar de desbetreffende vertrouwenspersoon gestuurd, waarna toegang tot de volledige inhoud van de app kan worden verkregen via beveiligde PDF inclusief een downloadlink voor media zoals foto’s, video en muziek.

Alleen vertrouwenspersonen die door My Goodbye zijn erkend en bekend zijn met hun emailadressen, ontvangen de ontkoppelcode.

Hoe lang hebben de nabestaanden toegang tot mijn gegevens na mijn overlijden?

De ontkoppelcode, die wordt verstrekt, stelt nabestaanden in staat om gedurende een periode van 3 maanden na het overlijden toegang te verkrijgen tot de app-inhoud via een PDF-bestand waarin de volledige app-inhoud op een overzichtelijke manier wordt getoond. Het is belangrijk op te merken dat foto's en video's afzonderlijk moeten worden gedownload naar persoonlijke apparaten, aangezien alle gegevens automatisch worden gewist uit de cloud en server van My Goodbye na 3 maanden.

Hoe kan ik contact met jullie opnemen?

Je kunt ons bereiken door een mail te sturen naar today@mygoodbye.com of het formulier op onze website in te vullen. We streven ernaar om binnen 24 uur te reageren. Binnenkort kun je ook met ons chatten en telefonisch contact opnemen.

Hoe lang duurt het voordat jullie de ontkoppelcode toesturen aan de vertrouwenspersoon/-personen?

Na ontvangst van het bewijs van overlijden oftewel de A-verklaring, streven wij ernaar om binnen 8 uur de ontkoppelcode toe sturen.

Wat is jullie privacybeleid?

Onze privacy- en cookieverklaring vind je hier.

Welke betaalmethoden accepteren jullie?

Binnenkort kun je via onderstaande mogelijkheden betalen:

- Appstore
- Google Play
- Giftcard

De beschikbare betaalmethoden kunnen variëren afhankelijk van het land en de specifieke app-winkel.

Kan ik mijn membership opzeggen? En wat gebeurt er dan met mijn gegevens?

Bij ons is het mogelijk om het membership op te zeggen, waarbij we een opzegtermijn van 1 maand hanteren. Dit betekent dat jouw membership aan het einde van de volgende maand wordt beëindigd. Bij een jaarabonnement wordt het membership beëindigd aan het einde van het jaar.

We hopen dat dit duidelijkheid geeft over de mogelijkheden om jouw membership bij ons op te zeggen. Mocht je nog verdere vragen hebben of als er iets is waarmee we je kunnen helpen, staan we altijd voor je klaar.

Jouw gegevens worden na 3 weken automatisch gewist uit de cloud en de server van My Goodbye. Het is belangrijk om te weten dat deze gegevens niet herroepbaar zijn en niet meer hersteld kunnen worden na verwijdering.

Wat zijn jullie gebruiksvoorwaarden?

Onze gebruiksvoorwaarden vind je hier.

Zelf een vraag?

Stel hier.